Saturday, August 24, 2013

Charity Musicians Festival

Charity Musicians Festival on 8th Sept
Concert Amal in aid of Hamid BDB, Eddie Salim n M Masnawi 
Power pack SG Artistes


Hosted by Hamzah Adon

Day: 2-6pm $28 free standing (seating extra $10) :
Audionauts, Aryan Band, Hanfi Warren & the UnWanted, Man Toyak n M.O.R, Zul Tania, Permata, Mahani Mohd, M Wari, Milah Hussein, Junnainah M Amin, Zam Zam & Roland n Frenz. 

Evening: 7:00-10:30pm. $38 free standing (seating extra $10)
G6, Joyce Suraya L. Alberto, Didicazli, Rahimah Rahim, LoveHunters, Rockerz & Black Dog Bone.

Venue: Bukit Panjang CC. 
Tickets on sale @Muzika Records, Bukit Panjang CC. 
Or call Ishhar (BDB) 9631-3019, 
Jatt Ali BDB 8546-8616/+60105120722, 
Adi Junaidi Musa 9027-2455. 

Help us to help our fellow SG Musicians/Entertainers. So book your tickets now. This concert is brought to you by musicians for Amal Team CMF: Ishhar (BDB) Jatt (BDB) Adi, Hadi, Walit, Shukor, Paul, Romj & Hayat.  Proceeds will go the benefice's n our future Amal Funds Projects. Pls forward this to your friends.


Team CMF: Ishhar bin Masrom (Razzi M BDB) Jatt Ali BDB, saya, Hadi Hani of Off Shore Entertainment, Paul Danial, Walit Halik, Romi Wry, Abdul Shukor Jalil dan Hayat Rahmad Jnr

Hosted by Era Faridah dan Hamzah Don. 

Di luar ada 8 booth menjual Barang dan makanan. Dan di luar hosted by Ahmad Stokin. Semua Dana dan jualan tickets akan di bahagikan pada ketiga Tiga org yg di maksudkan. Dan sebahagian nya akan kami roll utk masa depan, teman2 entertainers tak Kira, Pemuzik, Penyanyi, Pelawak, Penari, DJ2 jika perlu bantuan dlm medical, insha Allah akan kami bantu. Ini ada lah concert Amal yg pertama kami atau pon Artiests SG seluroh nya buat. Insha Allah, bukan saja Konsert Amal yg kami fikiran Tetapi, Amal Sukan Golf, Amal Hi-Tea dan sebagai nya. Siapa Artiests mahu pon semua yg dlm bidang Entertainment boleh berdaftar dgn saya, Razzi M atau Jatt Ali atau pada semua yg saya sebutkan.

Selepas Konsert ini kami akan register as Non Profit Society se cara resmi. Ahli2 yg menjadi members ini tidak akan di kenakan bayaran atau yuran. Percuma, insha Allah

ps info dari : En Adi Junadi Musa
Klik -  http://youtu.be/PbDm1BnYZDo

No comments:

Post a Comment